Τρόποι παραγγελίας:
 
Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.toxw.gr, η οποία ενημερώνεται πολλές φορές, σε καθημερινή βάση και φέρει ένδειξη διαθεσιμότητας για όλα τα προϊόντα μας. Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε με έναν από τους παρακάτω 3 τρόπους:
 
1) Από το web
 
Στη σελίδα μας www.toxw.gr μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε προσθέτοντας τα στο καλάθι αγορών. Κατόπιν συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας  και επιλέγοντας τρόπους πληρωμής και αποστολής η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί εύκολα και γρήγορα.
 
2) Μέσω τηλεφώνου
 
Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας στο 210 8026089, Δευτέρα έως και Παρασκευή μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.
 
3) Μέσω Email
 
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας (τιμολόγησης, αποστολής και στοιχεία επικοινωνίας) καθώς και τους κωδικούς και τις ποσότητες των προϊόντων που θέλετε και στείλτε μας e-mail στο info@toxw.gr.
 
Σημειώσεις:
- Για τιμολόγια με μειωμένο ΦΠΑ η παράδοση πρέπει να γίνεται στην αντίστοιχη περιοχή.
- Τα προϊόντα θα τα λάβετε το συντομότερο ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων σύμφωνα πάντα με τους όρους χρήσης.
- Για να εκδοθεί τιμολόγιο απαραίτητα στοιχεία είναι η επωνυμία, η δραστηριότητα και το ΑΦΜ.
- Τα προϊόντα θα δεσμεύονται για εσάς εφόσον έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή.
Μια παραγγελία θα μένει δεσμευμένη για 7 ημέρες. Αν δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή (εφόσον έχετε επιλέξει κατάθεση/κάρτα) ή δεν έχει γίνει παραλαβή από το κατάστημα (εφόσον έχετε επιλέξει παραλαβή από κατάστημα) τότε η παραγγελία θα διαγράφεται αυτόματα.  
 
Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 8026089, Δευτέρα έως και Παρασκευή μέχρι τις 17:00 το απόγευμα ή μέσω email στο info@toxw.gr.
 
Τρόποι Πληρωμής:
 
Η εταιρεία ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ δέχεται τους παρακάτω 3 τρόπους πληρωμής για online ή άλλες παραγγελίες.
 
1. Αντικαταβολή, πληρώστε στον υπάλληλο της courier ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, κατά την παράδοση της παραγγελίας σας.
 
Αν έχετε επιλέξει πληρωμή με αντικαταβολή, στον υπάλληλο της courier ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 3,00€ (2,42€ + 24% Φ.Π.Α.).
- Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για αποστολή παραγγελιών με μεταφορική
- Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για ποσά άνω των 500€.
- Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για ποσά μικρότερα των 10€. 
 
2. Με online χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας σας.
 
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ η οποία μας παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με τη χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών.
Η ολοκλήρωση της πληρωμής μέσω κάρτας γίνεται με ανακατεύθυνση σε ειδική προστατευμένη σελίδα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη ασφάλεια στις συναλλαγές σας και στην οποία θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας, τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας της κάρτας σας, καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο κρίνει απαραίτητο η εν λόγω τράπεζα για την ασφαλή συναλλαγή σας. Εφιστάται η προσοχή σας, όπως, κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας της πληρωμής από τη συνεργαζόμενη τράπεζα και έως την επιβεβαίωση της επιτυχούς ολοκλήρωσης της συναλλαγής σας, να αποφύγετε την διακοπή της επεξεργασίας της συναλλαγής. Είστε ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας και θα πρέπει η κάρτα που χρησιμοποιείτε για την εκάστοτε συναλλαγή να σας ανήκει. Η εταιρεία μας, για λόγους ασφαλείας, δεν αποθηκεύει τα στοιχεία καμίας πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας για μελλοντική χρήση, επομένως πρέπει να επανεισάγετε τα στοιχεία κάθε φορά που θέλετε να προβείτε σε νέα αγορά. Με την εισαγωγή των απαιτούμενων στοιχείων πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, δηλώνετε ρητώς ότι έχετε το νόμιμο δικαίωμα χρήσης της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σας. Σε περίπτωση που η κάρτα σας ή δεν έχει χρήματα, η συναλλαγή δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί, οπότε φροντίστε να υπάρχει επαρκές υπόλοιπο. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (ψηφιακό πιστοποιητικό κρυπτογραφημένο με SSL 2048-bit, έλεγχος του τριψήφιου κωδικού ασφαλείας της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας (CVV), επιπρόσθετα συστήματα ασφαλείας online συναλλαγών όπως το Verified By Visa™ από την Visa® ή το SecureCode™ της Mastercard®, American Express Safe Key), τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί η Εταιρεία να εγγυηθεί ότι μπορεί να αποτρέψει την παράνομη χρήση πληροφοριών από μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη. Επίσης, η Εταιρία δεν ευθύνεται για τη μη πραγματοποίηση χρεώσεων ή δεσμεύσεων ποσών με πιστωτική/χρεωστική κάρτα σε περίπτωση υπαιτιότητας της παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών Τραπέζης ή του παρόχου Διαδικτυακών Υπηρεσιών (Internet Service Provider ή ISP).
 
i) Πριν την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα γίνεται προέγκριση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας με δέσμευση του συνολικού ποσού (τίμημα και τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα λ.χ. μεταφοράς) προκειμένου να γίνει και η αντίστοιχη δέσμευση του (ων) Εμπορεύματος(ων) που θα σας αποστείλουμε. Σε περίπτωση που στο στάδιο της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την προέγκριση σας, τότε η Εταιρεία θα έρχεται σε επαφή μαζί σας με έναν από τους τρόπους που αναφέρεται στο άρθρο 5.2.2. των Όρων Χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος προκειμένου να συνεννοηθεί μαζί σας για το θέμα αυτό. Εφόσον κανένας από τους προβλεπόμενους τρόπους επικοινωνίας μαζί σας δεν καταστεί εφικτός για οποιονδήποτε λόγο εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας από την αποστολή του αιτήματος παραγγελίας σας, το αίτημα σας θα ακυρώνεται αυτομάτως και θα πρέπει να αποστείλετε ξανά αίτημα προς εμάς. Στην περίπτωση αυτή θα σας αποστέλλεται σχετικό μήνυμα ακύρωσης του αιτήματος παραγγελίας σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση επιτυχούς προέγκρισης, η οριστική χρέωση της κάρτας σας γίνεται με την αποστολή του/των Εμπορεύματος/των προς εσάς. Το ποσό χρέωσης εκτός από την αξία του παραγγελθέντος Εμπορεύματος/ων, περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής σύμφωνα με τον όρο 9.1. των Όρων Χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος .
 
 
ii) Σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε σημείο, μολονότι έχει ληφθεί η ως άνω προέγκριση και έχουν αποσταλεί σε εσάς το/τα Εμπόρευμα/τα που έχετε παραγγείλει, τυχόν εκ παραδρομής ή/και λόγω τεχνικού ή άλλου προβλήματος ή/και για οποιονδήποτε άλλο λόγο και αιτία δεν έχει γίνει η οριστική χρέωση της κάρτας σας με το αναλογούν τίμημα και τα έξοδα, η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να προβεί στην οριστική χρέωση του ποσού και των εξόδων που αντιστοιχούν σε εκτελεσθείσα παραγγελία σας σε οποιοδήποτε μεταγενέστερο στάδιο, σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα θα πρέπει είτε να είστε παρόντες εσείς οι ίδιοι κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας, είτε να είναι παρών εξουσιοδοτημένος κάτοχος με την ταυτότητά του. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε θα πρέπει να είναι παρόντες κατά την παραλαβή της παραγγελίας, είτε ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας με την ταυτότητά του, είτε σχετικά εξουσιοδοτημένος υπάλληλος της εταιρείας με την ταυτότητά του.
 
3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. 
 
ALPHA BANK
Αριθμός λογαριασμού: 157002101091477
IBAN Αρ. λογαριασμού: GR04 0140 1570 1570 0210 1091 477
 
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αριθμός λογαριασμού: 107/640739-03
IBAN Αρ. λογαριασμού: GR2001101070000010764073903
 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός λογαριασμού: 5095-079406-626
IBAN Αρ. λογαριασμού: GR36 0172 0950 0050 9507 9406 626
 
Δικαιούχος λογαριασμών: ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 
Tυχόν διατραπεζικές επιβαρύνσεις, από καταθέσεις που γίνονται μεταξύ διαφορετικών τραπεζών, επιβαρύνουν τον πελάτη.
 
Αν επιλέξετε την πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό, θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα λ.χ. μεταφοράς) στο σύνολό της ενιαία και όχι τμηματικά σε έναν από τους λογαριασμούς της Εταιρείας που εμφανίζονται στο αντίστοιχο πεδίο πληρωμής σε τραπεζικό λογαριασμό, θέτοντας ως αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Ο αριθμός παραγγελίας θα αναγράφεται στο e-mail που θα λάβετε αμέσως μόλις γίνει η καταχώρηση της παραγγελία σας. Η σχετική κατάθεση πρέπει να ολοκληρωθεί εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών. Μετά την ως άνω κατάθεση, θα πραγματοποιηθεί η δέσμευση των Εμπορευμάτων που περιλαμβάνονται στην παραγγελία σας από εμάς. Μετά την κατάθεση για δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση ενημερώστε μας μέσω email στο info@toxw.gr (στέλνοντας το αντίγραφο της τραπεζικής κατάθεσης).
Μετά τη επιβεβαίωση της κατάθεσης του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας ακολουθείται η διαδικασία της επεξεργασίας και της επιβεβαίωσης παραγγελίας και σας αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα ή/και μήνυμα ή/και επικοινωνία στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης της κατάθεσης του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας εντός της ανωτέρω προθεσμίας των δύο (2) εργάσιμων ημερών αντίστοιχα, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αζημίως και η σύμβαση πώλησης θα λογίζεται ως μηδέποτε καταρτισθείσα λόγω υπαναχωρήσεώς σας. Στην τελευταία αυτή περίπτωση θα σας αποστέλλεται σχετικό μήνυμα ακύρωσης του αιτήματος παραγγελίας σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει.
 
4. Πληρωμή με μετρητά ή κάρτα στο κατάστημά μας κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.
 
Ανεξαρτήτως του τρόπου πληρωμής που θα επιλέξετε υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτε αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Το τιμολόγιο/απόδειξη θα αποστέλλεται με την παραγγελία σας. Επίσης, ανεξαρτήτως του τρόπου πληρωμής που θα επιλέξετε, δικαιούστε επιστροφή χρημάτων εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε το Εμπόρευμα σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.
 
Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους τρόπους πληρωμής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 8026089, Δευτέρα έως και Παρασκευή μέχρι τις 17:00 ή μέσω email στο info@toxw.gr
 
 
Τρόποι Αποστολής:
 
1) Αποστολή μέσω courier 
Παράδοση μέσω courier με κόστος:
α) Εντός Αττικής: έως 2 κιλά ογκομετρικά 3,00€ (2,42€+ΦΠΑ). Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος είναι +1,00€ (0,81€+ΦΠΑ).
β) Εκτός Αττικής: έως 2 κιλά ογκομετρικά 3,50€ (2,82€+ΦΠΑ). Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος είναι +1,50€ (1,21€+ΦΠΑ).
 
Χρόνος παράδοσης:
Δυνάμει του βασικού χρονοδιαγράμματος παράδοσης της συνεργάτιδάς μας εταιρείας ταχυμεταφορών, οι χρόνοι παραδόσεων έχουν ως εξής:
– στις πρωτεύουσες των Ελληνικών νομών, εντός 1 – 3  εργάσιμων ημερών από την παράδοση των Εμπορευμάτων στον μεταφορέα (εκτός από τα νησιά και τις δυσπρόσιτες περιοχές),
– στις λοιπές περιοχές της Ελλάδος, εντός 2 – 4 εργάσιμων ημερών από την παράδοση των Εμπορευμάτων στον μεταφορέα. Εξαιρούνται απομακρυσμένες περιοχές, που οι παραγγελίες μπορεί να παραδοθούν εντός 2 – 5  εργάσιμων ημερών.
 
Παρακαλούμε λάβετε υπ'όψιν σας ότι σε εξαιρετικές περιπτώσεις και σε περιόδους μεγάλου όγκου εργασίας στις μεταφορικές εταιρείες (π.χ. Χριστούγεννα, Πάσχα κλπ) υπάρχει η πιθανότητα καθυστέρησης της παράδοσης από την μεταφορική εταιρεία σε εσάς.
 
 
2) Παραλαβή από το κατάστημά μας στο Μαρούσι.
Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας στο Μαρούσι Αττικής. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει πρώτα να ειδοποιηθείτε από εμάς, για την ετοιμότητα της παραγγελίας σας, ώστε να μπορέσετε να την παραλάβετε.
 
Όλα τα προϊόντα εφόσον είναι διαθέσιμα κατά την παραγγελία παραδίδονται συνήθως εντός 24 με 48 ωρών. Εάν το προϊόν έχει εξαντληθεί θα ενημερωθείτε από εμάς για την ημερομηνία παραλαβής.
 
3) ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για τις περιοχές: Μαρούσι, Πεύκη, Λυκόβρυση, για παραγγελίες άνω των 80€.
Η ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε Μαρούσι, Πεύκη, Λυκόβρυση, δύναται να γίνει και ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα των παραγγελθέντων προϊόντων.
Για την επιλογή της ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ σε Μαρούσι, Πεύκη, Λυκόβρυση, το κόστος της παραγγελίας σας θα πρέπει να υπερβαίνει τα 80,00€ (64,52€ + 24% Φ.Π.Α.).
 
Για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους θα προηγηθεί συνεννόησή μας με τον αγοραστή για την εύρεση της οικονομικότερης μεταφοράς.
 
Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους τρόπους αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 8026089, Δευτέρα έως και Παρασκευή μέχρι τις 17:00 ή μέσω email στο info@toxw.gr.